Cash Johnny | Essential Johnny Cash

Hal Leonard
Katalogové číslo
Skladem 1 ks
(dostupné do 1 dne)
708 Kč

Popis produktu

42 Johnny Cash-Hits für Klavier/Gesang, z.B. Ring Of Fire, Ballad Of A Teenage Queen, Big River und I Walk The Line.

Název: Essential Johnny Cash
Title: Essential Johnny Cash
Titel: Essential Johnny Cash
Autor/intepret: Cash Johnny
Obsazení v publikaci: Klavier und Gesang
Jazyk: En
Nakladatel/výrobce: Hal Leonard

EAN: 9780793575831
ISBN: 978-0-7935-7583-1


After The Ball - All Over Again - Bad News - Ballad Of A Teenage Queen - Ballad Of Ira Hayes - The Big Battle - Big River - A Boy Named Sue - Busted - Come In, Stranger - Cry, Cry, Cry - Daddy Sang Bass - Dark As A Dungeon - Don't Take Your Guns To Town - Five Feet High And Rising - Flesh And Blood - Folsom Prison Blues - Frankie's Man, Johnny - Give My Love To Rose - Guess Things Happen That Way - Hey, Porter - I Got Stripes - I Walk The Line - I Will Rock And Roll With You - Jackson - The Last Time - Luther's Boogie (Luther Played The Boogie) - The Man In Black - One Piece At A Time - Oney - Orange Blossom Special - The Rebel- Johnny Yuma - (Ghost) Riders In The Sky (A Cowboy Legend) - Ring Of Fire - Singin' In Vietnam Talkin' Blues - So Doggone Lonesome - Sunday Mornin' Comin' Down - Tennessee Flat Top Box - Understand Your Man - What Do I Care - What Is Truth? - Without Love